Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 266g589kcal46.5g0g45.2g0g
Vehnälese, Liperin mylly67g95kcal10g6g3.7g36.6g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä170g187kcal13.2g30.5g0.8g13.6g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl13g110kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2275kcal166.8g73.6g148.4g100.4g
Valittu annoskoko625g1137kcal83.4g36.8g74.2g50.2g
Annoskoko puolitettuna313g569kcal41.7g18.4g37.1g25.1g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540