Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 55g20kcal0.6g3.7g0.1g1g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.7kcal0.5g1.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g7g15kcal1g1.5g0.6g0g
Vesi363g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 116g30kcal1.8g4.1g0.2g2.2g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)15g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g185kcal9.4g28.4g2.2g9.2g
Valittu annoskoko625g93kcal4.7g14.2g1.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g46kcal2.4g7.1g0.6g2.3g
Arvot/100g100g15kcal0.8g2.3g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910