Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g164g454kcal3g122.8g0.2g11g
Saksanpähkinä 364g2477kcal53.5g12g237.4g57.9g
Kookoshiutale 64g421kcal5.2g4.1g41.1g10.4g
Hunaja 27g90kcal0.1g22.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6910kcal123.8g327.8g557.6g158.6g
Valittu annoskoko625g3455kcal61.9g163.9g278.8g79.3g
Annoskoko puolitettuna313g1728kcal31g82g139.4g39.7g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742