Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)81g103kcal9g0.2g7.3g0g
Sokeri 138g562kcal0g138.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen49g352kcal0.5g0.5g39.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora24g37kcal0.4g0.9g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.1g1.6g4.6g
Raparperi 98g33kcal0.7g5.4g0.1g1.4g
Fariinisokeri23g93kcal0g22.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)81g155kcal3.7g13g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3558kcal55.2g544.2g123.2g12g
Valittu annoskoko625g1779kcal27.6g272.1g61.6g6g
Annoskoko puolitettuna313g890kcal13.8g136.1g30.8g3g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594