Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 39g142kcal4.1g29.1g0.4g2.1g
Kananmuna kuoreton 86g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha311g517kcal59.1g0g31.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g125g340kcal24.9g1.2g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2281kcal199.6g68g133g6.6g
Valittu annoskoko625g1140kcal99.8g34g66.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g570kcal49.9g17g33.3g1.7g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233