Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.6g56kcal0.1g0.1g6.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g120g135kcal25.4g0g3.6g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g76g23kcal0.7g3.7g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g172g41kcal2.1g5.8g0.3g3.6g
Keräkaali, 100g248g60kcal3g8.4g0.5g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g631kcal62.6g36g21.6g17.6g
Valittu annoskoko625g316kcal31.3g18g10.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g158kcal15.7g9g5.4g4.4g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856