Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Tonnikala vedessä 121g127kcal27.2g0g1.8g0g
Sipuli kuivattu 6.1g17kcal0.6g2.1g0.1g2.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g16g40kcal1.9g7.9g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml121g182kcal2.4g3g18.2g0g
Herneet (Apetit)81g43kcal4.6g4.3g0.7g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g81g100kcal2.4g20.7g0.5g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g194g203kcal9.9g38.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1516kcal98g152.4g55.6g4.4g
Valittu annoskoko625g758kcal49g76.2g27.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna312g379kcal24.5g38.1g13.9g1.1g
Arvot/100g100g121kcal7.8g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575