Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g327kcal37.5g0g19.7g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g82g62kcal3.4g10.3g0.7g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaatti 41g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g206g679kcal32.9g127.6g4.1g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2324kcal150.4g288.2g61.8g29.4g
Valittu annoskoko625g1162kcal75.2g144.1g30.9g14.7g
Annoskoko puolitettuna313g581kcal37.6g72.1g15.5g7.4g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716