Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g105g147kcal20g0g7.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 355g64kcal2g8.9g1.4g2.5g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g53g58kcal6.1g2.6g2.5g0.3g
Juusto, Arla Kadett 5%26g50kcal8.9g0.4g1.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3.7g27kcal0g0g3g0g
Paprikajauhe 1.6g5.1kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g756kcal77.6g32.6g32.2g10.6g
Valittu annoskoko625g378kcal38.8g16.3g16.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g189kcal19.4g8.2g8.1g2.7g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019