Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kariniemen kananpojan rintafilee155g152kcal34g0g1.5g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Herkkusieni 39g6.3kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Oliiviöljy classico (Bertolli)11g98kcal0g0g10.9g0g
Omenamehu (Valio)15g6.4kcal0g1.5g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g2.4g5.9kcal0.3g1.2g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g152g38kcal2g6.4g0.3g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g143g144kcal10.8g23.7g0.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1045kcal100g93.6g28g22.8g
Valittu annoskoko625g523kcal50g46.8g14g11.4g
Annoskoko puolitettuna313g261kcal25g23.4g7g5.7g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960