Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)124g50kcal2.1g10.2g0.1g1.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g48g134kcal9.1g0g11g0.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka64g16kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g127g153kcal24.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g798kcal74.8g39.4g37.8g10.4g
Valittu annoskoko625g399kcal37.4g19.7g18.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g200kcal18.7g9.9g9.5g2.6g
Arvot/100g100g64kcal6g3.2g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417