Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy 28g247kcal0g0g27.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 28g63kcal3.9g0.5g5g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Pinaatti 474g63kcal7.7g1.9g1.4g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g816kcal27.2g16.4g69.2g15.6g
Valittu annoskoko625g408kcal13.6g8.2g34.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal6.8g4.1g17.3g3.9g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790