Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g208g719kcal16.2g81.2g35.2g4.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g110g26kcal2g3.3g0.5g2.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus27g96kcal3.8g0.1g8.8g0g
Oivariini vähärasvainen2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 110g362kcal2.2g3.3g38.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g27g96kcal1.9g5.5g7.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g55g82kcal8.8g0.5g4.9g0g
Purjosipuli 25g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2955kcal83.8g189.4g204.4g13.6g
Valittu annoskoko625g1478kcal41.9g94.7g102.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna312g739kcal21g47.4g51.1g3.4g
Arvot/100g100g237kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697