Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli, tuore105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)75g135kcal1.3g2.6g12.7g1.9g
Tomaatti, tuore120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g300g1046kcal35.1g217.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2501kcal79.6g463.8g35.4g12.4g
Valittu annoskoko625g1251kcal39.8g231.9g17.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g625kcal19.9g116g8.9g3.1g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760