Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g193g193kcal32.7g1.9g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika keltainen 83g25kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.4g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton32g51kcal2.6g1.3g4.2g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g10g77kcal0g0g8.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g757kcal75.8g20.6g40.8g4.8g
Valittu annoskoko625g379kcal37.9g10.3g20.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g189kcal19g5.2g10.2g1.2g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152