Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 113g139kcal28.9g0g2.5g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g113g39kcal1.1g5.1g0.6g3.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Riisi tumma 48g167kcal3.4g34.5g1.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g705kcal67.8g81.2g8.4g12g
Valittu annoskoko625g352kcal33.9g40.6g4.2g6g
Annoskoko puolitettuna313g176kcal17g20.3g2.1g3g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147