Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 257g74kcal2.6g11.8g0.8g4.6g
Kuohukerma,valio,2dl61g208kcal1.2g1.8g21.4g0g
Siirappi, tumma25g78kcal0g18.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g28g89kcal13.8g8.3g0.1g1.5g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 245g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g901kcal35.2g80.2g44.8g12.2g
Valittu annoskoko625g450kcal17.6g40.1g22.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g225kcal8.8g20.1g11.2g3.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499