Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali192g40kcal2.3g6.5g0.4g4g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g6.3g20kcal0.5g1g1.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Puuroriisi19g67kcal1.1g14.6g0.3g0.4g
Vesi259g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%115g148kcal23.9g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g609kcal56.4g47g20.8g9.8g
Valittu annoskoko625g305kcal28.2g23.5g10.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g152kcal14.1g11.8g5.2g2.5g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432