Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 246g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 49g157kcal12g22.5g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Juuriselleri 66g21kcal0.8g3.1g0.1g2.1g
Herne, pakaste (rainbow)98g84kcal5.9g14.7g0g3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl98g84kcal1.4g4.3g6.9g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g25g37kcal4.4g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g798kcal50.4g93.4g21.6g20.4g
Valittu annoskoko625g399kcal25.2g46.7g10.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g200kcal12.6g23.4g5.4g5.1g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520