Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli233g397kcal30.3g5.8g28g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g131g55kcal12.8g0.5g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g37g24kcal1.3g0.1g9.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g341kcal0.5g0.5g37.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g93g388kcal76.5g6.5g5.6g0.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore19g4.7kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 4.7g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)56g196kcal7.8g31.3g3.7g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2809kcal258.4g92.8g168g14.2g
Valittu annoskoko625g1405kcal129.2g46.4g84g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g702kcal64.6g23.2g42g3.6g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915