Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore122g12kcal0.7g2.1g0.1g0.9g
Sipuli, kokonainen 50g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu243g100kcal0.5g22.9g0.2g4.4g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)243g146kcal8.3g10.9g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g525kcal19.4g73.4g17.6g10.8g
Valittu annoskoko625g262kcal9.7g36.7g8.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g131kcal4.9g18.4g4.4g2.7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500