Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman94g159kcal11.2g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 23g5.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Palsternakka 35g22kcal0.2g4.1g0.1g1.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Juuriselleri 32g10kcal0.4g1.5g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g477kcal26.6g29.6g19.6g8.8g
Valittu annoskoko625g238kcal13.3g14.8g9.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g119kcal6.7g7.4g4.9g2.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512