Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g286g335kcal8g11.5g28.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g399kcal11.9g81.4g1.4g4.1g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)143g235kcal35.8g1.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2164kcal131g189g95.2g8.2g
Valittu annoskoko625g1082kcal65.5g94.5g47.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g541kcal32.8g47.3g23.8g2.1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781