Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g380g152kcal19g18.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai127g444kcal15.2g90g2.7g3.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g65g92kcal8.1g0.2g6.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki30g17kcal2.5g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 22g196kcal0g0g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1801kcal89.6g220.6g63.4g7.6g
Valittu annoskoko625g901kcal44.8g110.3g31.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g450kcal22.4g55.2g15.9g1.9g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675