Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha115g191kcal21.8g0g11.5g0g
Bataatti, kuorittu 209g169kcal3.3g35.1g0.1g6.3g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 47g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 115g31kcal3.8g3.6g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki57g37kcal7.5g1.2g0.2g0g
Polar-juusto 15%43g112kcal13.4g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1235kcal112.4g83.8g46.6g14g
Valittu annoskoko625g618kcal56.2g41.9g23.3g7g
Annoskoko puolitettuna313g309kcal28.1g21g11.7g3.5g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814