Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 129g414kcal34.6g0g30.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g162g57kcal2.3g11.6g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 242g44kcal1.4g6.1g1g1.7g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.3g0.1g0.9g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g40g8.1kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1087kcal78g46g65g7.4g
Valittu annoskoko625g543kcal39g23g32.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g272kcal19.5g11.5g16.3g1.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929