Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 119g77kcal1.9g15.7g0.2g1g
Porkkana 51g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%78g132kcal7.6g5.7g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g464kcal20.2g50.6g17.6g5.2g
Valittu annoskoko625g232kcal10.1g25.3g8.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g116kcal5.1g12.7g4.4g1.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849