Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g222g78kcal3.6g15.3g0.2g3.1g
Tomaattimehu Valio148g30kcal1.5g5.9g0g0g
Kalaliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)59g50kcal0.6g2.1g4.2g0g
Katkarapu 80g55kcal11.6g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g85g80kcal6.8g11.8g0.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g644kcal49.6g75g15.2g20.8g
Valittu annoskoko625g322kcal24.8g37.5g7.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna313g161kcal12.4g18.8g3.8g5.2g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378