Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g7.9g4.8kcal1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g350kcal10.4g71.5g1.2g3.6g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen189g262kcal35.8g0g13.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g156g55kcal1.6g10.1g0.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g79g283kcal22g1.6g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2023kcal142g168g84.8g7.8g
Valittu annoskoko625g1011kcal71g84g42.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g506kcal35.5g42g21.2g2g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418