Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 201g446kcal35.2g0g34.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Vesi322g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1240kcal77.6g43.2g83.6g4.2g
Valittu annoskoko625g620kcal38.8g21.6g41.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal19.4g10.8g20.9g1.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126