Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 298g422kcal52.2g0g23.8g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana 74g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 93g40kcal0.4g3.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1175kcal108.4g23g66.2g6.4g
Valittu annoskoko625g587kcal54.2g11.5g33.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g294kcal27.1g5.8g16.6g1.6g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282