Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)141g155kcal32.5g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g192g635kcal30.8g119.3g3.8g11.5g
Arkirae (Valio), annos 100g77g54kcal9.2g2.7g0.8g0g
Ketsuppi 29g27kcal0.4g5.6g0.1g0.4g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)88g23kcal2.9g2.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1990kcal168.6g264.2g25.6g25g
Valittu annoskoko625g995kcal84.3g132.1g12.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g498kcal42.2g66.1g6.4g6.3g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441