Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale64g206kcal7.7g0g19.3g0g
Sipuli (kuorittu)76g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)95g19kcal1.5g4.7g0.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk303g81kcal1.8g16g0.6g4.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g3.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 3.8g10kcal0.5g0.8g0.2g1.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 76g250kcal1.5g2.3g26.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1182kcal28.8g56.6g94.6g14.2g
Valittu annoskoko625g591kcal14.4g28.3g47.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g296kcal7.2g14.2g23.7g3.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943