Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni114g398kcal14.8g79.5g2.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk284g284kcal65.3g0g1.4g0g
Paprika keltainen 102g31kcal1g5.2g0.2g2g
Paprika, punainen114g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1685kcal164.2g179.8g31.4g8.6g
Valittu annoskoko625g842kcal82.1g89.9g15.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g421kcal41.1g45g7.9g2.2g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217