Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka103g98kcal17.6g0.5g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 6.2g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.1kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.6g4.8g0g0.3g
Vesi269g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g83g29kcal0.8g5.6g0.4g1.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g21g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus29g101kcal4g0.1g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g594kcal50g39.8g24.8g5.8g
Valittu annoskoko625g297kcal25g19.9g12.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g149kcal12.5g10g6.2g1.5g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749