Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 175g573kcal17.8g116.2g1.9g5.9g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g130g337kcal23.3g0.6g25.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)259g91kcal2.6g17.9g1.3g3.6g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g61g184kcal15.9g1.2g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2369kcal119.2g271.8g84g19g
Valittu annoskoko625g1184kcal59.6g135.9g42g9.5g
Annoskoko puolitettuna313g592kcal29.8g68g21g4.8g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944