Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g51g172kcal4.3g36.4g0.9g3.5g
Kesäkurpitsa126g22kcal0.5g3.2g0.8g0.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)32g3.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 126g130kcal4.4g22.7g1.3g3.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)189g66kcal1.9g13.1g0.9g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g51g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)51g91kcal11.6g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g989kcal46.6g155.2g16.4g23.6g
Valittu annoskoko625g495kcal23.3g77.6g8.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna313g247kcal11.7g38.8g4.1g5.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349