Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 246g395kcal74.3g0g10.6g0g
Hunaja3.5g12kcal0g2.9g0g0g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)105g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g30kcal0.6g6.3g0.2g2.6g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1254kcal153.2g30.4g57.6g9g
Valittu annoskoko625g627kcal76.6g15.2g28.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g314kcal38.3g7.6g14.4g2.3g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113