Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä55g41kcal2.3g6.9g0.4g1.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g97g92kcal19.3g0g0.7g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g41g27kcal0.7g6.2g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl2.8g17kcal0.2g1.3g1.2g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 414g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow5.5g19kcal0.4g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g450kcal48.4g38.8g9.2g3.8g
Valittu annoskoko625g225kcal24.2g19.4g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g113kcal12.1g9.7g2.3g1g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351