Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali360g76kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g151g181kcal28.6g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3g27kcal0g0g3g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki75g64kcal1.1g3.3g5.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g728kcal69.6g36.2g33.2g17.4g
Valittu annoskoko625g364kcal34.8g18.1g16.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g182kcal17.4g9.1g8.3g4.4g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935