Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 85g65kcal14.6g0g0.6g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g212g138kcal3.6g25.4g0g0g
Palsternakka 42g27kcal0.2g5g0.2g1.9g
Kalaliemikuutio 3.1g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g481kcal37.6g63.4g2.4g4g
Valittu annoskoko625g240kcal18.8g31.7g1.2g2g
Annoskoko puolitettuna313g120kcal9.4g15.9g0.6g1g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075