Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)185g122kcal27.7g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen12g4.6kcal0.2g1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka26g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g205g47kcal2.9g7g0.8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk7.7g3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.1g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 103g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 6.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Valkopippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g563kcal65.2g24.8g21.6g3.4g
Valittu annoskoko625g281kcal32.6g12.4g10.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g141kcal16.3g6.2g5.4g0.9g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107