Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g172g262kcal3.1g4.7g25.7g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Kuha (Kela 1989), annos 100g175g170kcal32.9g0g4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)86g26kcal0.9g5.2g0.2g0.9g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g6.5g2.4kcal0.4g0.3g0g0g
Soijakastike 6.5g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Katkarapu 86g59kcal12.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1180kcal102.6g30.8g70.6g4.8g
Valittu annoskoko625g590kcal51.3g15.4g35.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g295kcal25.7g7.7g17.7g1.2g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513