Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 470g113kcal8.5g10.3g1.4g10.8g
Sipuli 111g34kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Oliiviöljy 11g98kcal0g0g11.1g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g11g34kcal0.9g6.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g605kcal25g51.2g26.8g26.4g
Valittu annoskoko625g303kcal12.5g25.6g13.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna313g151kcal6.3g12.8g6.7g6.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664