Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g59g208kcal31.4g17.9g0.5g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g370g100kcal4.8g15.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g801kcal75.8g75.6g17.6g9.6g
Valittu annoskoko625g401kcal37.9g37.8g8.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g200kcal19g18.9g4.4g2.4g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630