Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow25g92kcal3.5g17.9g0.8g0.8g
Kesäkurpitsa185g32kcal0.7g4.6g1.1g1.3g
Tomaattimurska, 1 prk106g28kcal0.6g5.6g0.2g1.5g
Valkosipuli 2.6g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen132g44kcal4.4g6.5g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g27g40kcal4.8g0g2.4g0g
Broilerijauheliha, annos 100g106g113kcal24.5g0g10.6g0g
Maizena maissitärkkelys5.3g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g768kcal78.6g83g30.6g10g
Valittu annoskoko625g384kcal39.3g41.5g15.3g5g
Annoskoko puolitettuna313g192kcal19.7g20.8g7.7g2.5g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057