Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Lanttu 104g30kcal1g4.8g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Punajuuri 116g44kcal1.2g8g0.2g2.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.4g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g58g87kcal10.4g0g5.2g0g
Maizena maissitärkkelys35g121kcal0.3g30.2g0g0g
Vesi174g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g666kcal29g100.2g14.6g14.6g
Valittu annoskoko625g333kcal14.5g50.1g7.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g167kcal7.3g25.1g3.7g3.7g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162