Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%125g100kcal4g7.5g6.3g0g
Kirjolohifile500g830kcal83.5g0.1g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1860kcal175g15.2g122.6g0g
Valittu annoskoko625g930kcal87.5g7.6g61.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g465kcal43.8g3.8g30.7g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876