Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g208g354kcal41.7g0g20.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 83g147kcal1.6g2.6g14.2g0g
Emmental juustoraaste valio42g163kcal12.1g0g12.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)139g56kcal1.5g10g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1493kcal115.6g32.8g97.6g6g
Valittu annoskoko625g747kcal57.8g16.4g48.8g3g
Annoskoko puolitettuna313g373kcal28.9g8.2g24.4g1.5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768