Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g290g1628kcal28.1g92.9g119g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g112g380kcal2.2g3.3g39.1g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g223g1339kcal46.9g15.4g122.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6693kcal154.4g223.2g561.8g0g
Valittu annoskoko625g3347kcal77.2g111.6g280.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g1673kcal38.6g55.8g140.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104